Internationale samenwerking

Clootwijck Apiaries' zusterbedrijf Honey International werkt samen met buitenlandse bijenhouderijenworks en krijgt zo toegang tot een assortiment honing producten en unieke 'Honing van Oorsprong'. Tevens geeft Honey International training in moderne bijenhouderij methoden.

Honey producten en Honing van Oorsprong

Elk van de buitenlandse partners maakt zijn eigen unieke product. 

Onze Nepalese partner Gandaki Bee Concern is gespecialiseerd in het oogste van zeldzame Nepalese rotshoning (rockhoney). Sangdi Honey Bee uit China, biedt een breed assortiment aan honing producten zoals koninginnegeleid, pollen en verschillende smaken honing. Apinec Agro-Industry uit Ethiopie biedt kwaliteitshoning, propolis en biologische bijenwas. 

Training
Honey International's experts leren partners over moderne bijenhouderij methoden, honingverwerking en marketing. Dit stelt hen bijvoorbeeld in staat om meer honing uit per bijenkast te oogsten of de honing te produceren volgens internationale market standaarden wat hen toegang kan geven tot de wereldmarkt. 

Buitenlandse partners kunnen training ontvangen in het houden van bijen in een (sub)tropische klimaat en om om te gaag met seizoens invloeden, verschillende bijensoorten en ontwerp van de bijenstal. Ook leren zij over  extractie methoden, planning, het voorkomen en beheersen van ziekten en het uitvoeren van een gedegen kwaliteitscontrole.  

Honey International
Voor meer informatie over Honey International, klik here.

Zoek

Disclaimer | Privacy