Maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO / CSR)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO/CSR), of duurzaam ondernemen, verwijst naar onze bedrijfsvoering die rekening houdt met het bereiken van een duurzame samenleving. Voor QuaTerNes en haar bedrijven betekent MVO de ontwikkeling van een verantwoord beleid, dit in de dagelijkse bedrijfsvoering integreren, uitvoeren en vorderingen controleren.

Door het motiveren van onze uitgangspunten en doelstellingen, strategieën, het aangaan van samenwerkingsverbanden, investeringen en duurzame financiële opbrengsten, kan meegewerkt worden aan een bloeiende samenleving. Waarbij voordelen te behalen zijn voor alle mensen, zowel in de urban omgeving als in de groene ruimtes. Bij QuaTerNes vertrouwen wij erop dat deze opbrengsten goed zijn voor vele generaties.

Door haar activiteiten helpt QuaTerNes de sociale ontwikkeling, door stimulering van economische diversificatie, toenemende werkgelegenheid, kennis en vaardigheden overdracht en draagt daardoor bij aan een aantrekkelijke investeringsomgeving.

Klik hier voor de MVO (CSR) verklaring van QuaTerNes (PDF, Engelse taal).

Zoek

Disclaimer | Privacy