Clootwijck Appelsap

Appels

Clootwijck Appelsap is helemaal puur natuur en gezond 100% sap van appels zonder toevoegingen. Het sap, geperst op Landgoed Clootwijck, wordt vacuum verpakt in 5 literzakken met daaraan een ‘tap”. De zak hangt in een kartonnen omdoos zodat er makkelijk getapt kan worden en deze rechtop weggezet kan worden. Bij het tappen komt er geen lucht bij het sap waardoor het ook tijdens gebruik ‘vacuum’ verpakt blijft. 

Ongeopend is het sap 1 jaar houdbaar, geopend ca 3 maanden. Ervaring leert dat het heerlijke sap voor die tijd al lang op is!

appelsap productie  appelsap tap

Hoe wordt ons sap gemaakt?

In 2013 zijn we begonnen met het maken van Clootwijck Appelsap.

Hiervoor nodigen wij een professionele appelsap-maker uit op ons Landgoed die de daar aanwezige appels met een mobiele installatie perst en verpakt. Het resultaat hebben we diverse geinteresseerden laten proeven en beviel zo goed, dat we het sap opgenomen hebben in ons assortiment.

Het sap wordt vooral gemaakt uit Elstar Appels, afkomstig van Landgoed Clootwijck en uit de directe omgeving. Voor 2014 zullen we dit sap weer maken, en we verwachten daarnaast ook te varieren met (mixen) van andere soorten appels om zo verschillende smaakbelevingen aan te kunnen bieden. 

Zoek

Disclaimer | Privacy