Nieuws

Bakker Hardeman start internationale biologische bakkersschool

29-05-18

26 mei 2019: Onze nieuwste huurder, de 'Dutch Organic Baking School', kwam afgelopen week in het nieuws met de officiele oprichting van hun initiatief dat sterkt focust op gezondheid en gezonde voeding:
WIJK EN AALBURG - Biologische bakker (en docent) Gerard Hardeman (Bakkerij Gerard & Suus) volgt zijn passie met de start van de Dutch Organic Baking School (DOBS). Een internationaal project met een missie dat hij runt samen met rechterhand Corianne Vos uit Waalwijk. Hardeman wil, naast zijn passie voor het vak, vooral zijn kennis overdragen aan beroepsgenoten, huisbakkers en iedereen die oprecht geinteresseerd is in het biologisch broodbakken...

Lees de volledige artikelen, waarin ook de relatie met onze heer Hak genoemd wordt, hier en hier

Zoek

  • 26 mei 2019: Onze nieuwste huurder, de 'Dutch Organic Baking School', kwam afgelopen week in het nieuws met de officiele oprichting van hun initiatief... Lees verder >>